2021
De Breese Stoepluipers

14-03-2021 Half vasten ontbijt

2 jaar op rij geen licht half-vastenstoet, geen evenementen of organisaties die kunnen helpen bij de ondersteuning van onze vereniging Daarom organiseren we voor de eerste keer een carnavalsontbijt op

zondag 14 maart 2021, tussen 8u en 11u. 

U kan laten leveren of u kan komen afhalen, allemaal volgens de geldende coronaregels.

meer weten of bestellen, druk hieronder op meer ...


Voorbereiding op nieuw carnavalsseizoen met onze overheerlijke smuldag

willen jullie genieten van lekkere Zeeuwse mosselen, steak, videe, stoofvlees of een salade, surf dan hieronder snel door naar de pagina van onze smuldag en schrijf je in. 


2021

Lichtstoet Beek ondersteunt Belgische vrienden uit Bree met carnavalsontbijt

Bestuursleden van de Beekse Lichtstoet hebben afgelopen weekend een carnavalsontbijt afgenomen bij de Breese Stoepluipers.

De Belgische carnavalisten houden met halfvasten hun activiteiten en maakten dus mee wat de Nederlandse carnavalsvrienden een maand geleden moesten ondergaan. Als alternatief bedachten de Stoepluipers een carnavalsontbijt aan. „Om ze te laten weten dat we meevoelen en aan hun denken bestelden alle bestuursleden van de Beek Lichtstoet een prinselijk ontbijt”, aldus voorzitter Jules Stijnen van Leechsjoet Baek.

Zondagmorgen negen uur werden de eerste ontbijten feestelijk overhandigd midden op de Pater Sangersbrug in Maaseik. „Geheel ‘coronaproof’, maar met een flinke virtuele vastelaovesknuffel.”


CD LIVEKE 2020-2021

Dit jaar geen carnaval en dus geen festiviteiten, geen Limburgse daag en geen Carnavalissima. Daarom hebben de verenigingen aangesloten bij Liveke beslist om een verzamelaar uit te brengen met het beste liedje van elke vereniging door de jaren heen. Wij hebben gekozen voor " De boks van zie vader"  dat ons een eerste plaats opleverde in dit liedjesconcour 

de cd is te verkrijgen bij onze Voorzitter.